CAT

Servei d’Atenció a Entitats:
Si tens dubtes truca’ns al 93 122 31 31 o escriu-nos a dooble@sac.loteries.cat

BASES DE PARTICIPACIÓ EN LA PROMOCIÓ COMERCIAL ENTRE LES ENTITATS QUE COL·LABOREN EN LA DISTRIBUCIÓ DE BITLLETS DE LA DOOBLE

Primera – Àmbit d’aplicació

Aquesta promoció s’adreça a les entitats que col·laboren en la distribució de La Dooble i que han completat el pagament de les corresponents participacions distribuïdes i amb un volum de participacions venudes superior al 50 % de la comanda realitzada.

Segona – Mecànica de la promoció i premis

Les entitats opten a diversos premis en un sorteig que duu a terme Loteries de Catalunya mitjançant un generador de números aleatoris per assignar els premis entre les entitats participants.

Cada entitat només pot participar una vegada en el sorteig i s’identifica a través del seu número d’identificació fiscal (NIF).

A cada entitat se li assignaran codis de participació en el sorteig en funció de les participacions de la Dooble venudes d’acord amb els trams següents:

S’estableixen un màxim de 10 codis de participació per a cada entitat.

El 20 de desembre de 2022 se seleccionaran els codis guanyadors entre tots els codis dels participants en el sorteig i s’obtindran 14 codis guanyadors per ordre; al primer codi guanyador se li assignarà el primer premi i així successivament.

A una mateixa entitat només li podrà correspondre un únic premi, que serà el que tingui una quantia superior.

Les categories de premis són les següents:

  • Trenta mil euros (30.000 €) per a l’entitat que guanyi el primer premi.
  • Vint mil euros (20.000 €) per a cadascuna de les tres (3) entitats que guanyin el segon premi.
  • Deu mil euros (10.000 €) per a cadascuna de les deu (10) entitats que guanyin el tercer premi.

La llista d’entitats guanyadores i l’import del premi es publicarà al web de Loteries de Catalunya.

Tercera – Vigència

Aquesta promoció serà vigent durant el període de comercialització d’aquesta loteria per a l’any 2022.

Quarta – Protecció de dades de caràcter personal

De conformitat amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garantia dels drets digitals, les dades s’incorporen al registre d’activitats de tractament del qual és responsable Loteries de Catalunya, SAU. La finalitat de la recollida de les dades és gestionar la seva participació en aquesta promoció comercial. Mitjançant la participació en aquesta promoció comercial, el beneficiari presta el seu consentiment per tractar les seves dades. L’entitat pot exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar i suprimir dades, així com altres drets relacionats amb la informació addicional, contactant amb el delegat de protecció de dades de Loteries de Catalunya, SAU (carrer d’Enric Granados, 33 | 08007 Barcelona | dpdades@loteries.cat | Telèfon 935 547 456). Informació addicional sobre protecció de dades a: https://www.loteriesdecatalunya.cat/politica-privacitat/.

Cinquena – Altres consideracions

Els destinataris d’aquesta promoció accepten de manera expressa i inequívoca, pel sol fet de participar-hi, les bases i les condicions completes que la regeixen i els criteris i les decisions que Loteries de Catalunya, SAU adopti sobre qualsevol qüestió que se’n derivi.

A la data de la signatura del director general de Loteries de Catalunya, SAU.

© 2024 Loteries de Catalunya
Joc responsable
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.