CAT

Servei d’Atenció a Entitats:
Si tens dubtes truca’ns al 931 157 789 o escriu-nos a registredooble@loteries.cat

Sobre el vostre número

A cada entitat se li assignarà un número de cinc xifres que sortirà imprès a totes les participacions que encarregui, i aquest número no s’assignarà a cap altra entitat. Per a cada número hi haurà 8.500 bitllets disponibles, dels quals 8.000 es podran imprimir en participacions i 500 es destinaran per a la venda als terminals de la xarxa de punts de venda o a la web de Loteries de Catalunya. Als terminals i a la web també es podrà comprar aquest número i fer el donatiu a favor d’aquesta entitat.

En cas que una entitat vulgui demanar números diferents per a diverses seccions, haurà de fer tantes inscripcions com seccions desitgi, indicant al costat del nom de la secció el nom de l’entitat.

En cas que el volum de participacions que demani superi els 8.000 bitllets, se li assignarà un número diferent de cinc xifres per a les que superin aquest límit.

Si l’entitat només vol vendre bitllets via els punts de venda o el web de les Loteries de Catalunya, el límit de bitllets disponibles serà de 8.500.

© 2022 Loteries de Catalunya
Joc responsable