CAT

Servei d’Atenció a Entitats:
Si tens dubtes truca’ns al 931 157 789 o escriu-nos a registredooble@loteries.cat

Sobre els tipus de venda

Hi ha dos tipus de venda:

  1. Participacions amb talonaris i, a més, als canals de venda de Loteries de Catalunya
    Amb aquesta opció l’entitat distribuirà les seves participacions de La Dooble mitjançant talonaris de 25 participacions, i també als més de 2.000 punts de venda i al web i l’app de Loteries de Catalunya.
    Una persona jugadora podrà dirigir-se a qualsevol dels punts de venda, al web i a l’app de Loteries de Catalunya i comprar una participació d’una entitat concreta dipositant el seu donatiu de manera remota. Loteries de Catalunya transferirà a l’entitat els donatius que s’hagin recaptat a través dels punts de venda, del web i de l’app de Loteries de Catalunya.
  2. Exclusivament als canals de venda de Loteries de Catalunya (punts de venda i Internet)
    Amb aquesta opció no s’imprimiran talonaris de participacions. Una persona jugadora podrà dirigir-se a qualsevol dels punts de venda, al web i a l’app de Loteries de Catalunya i comprar una participació d’una entitat concreta dipositant el seu donatiu de manera remota. Loteries de Catalunya transferirà a l’entitat els donatius que s’hagin recaptat a través dels més de 2.000 punts de venda, del web i de l’app de Loteries de Catalunya.
© 2022 Loteries de Catalunya
Joc responsable